XXXXL.pl - Odzież dla Dużych Panów, duże rozmiary XXL, XXXL, XXXXL, XXXXXL
 
szukaj w serwisie:

 
Wyszukiwanie Zaawansowane
Aktualna wartość koszyka:
0,00zł
 
 
 
Strona główna>Polityka prywatności Tabela rabatówPłatność i wysyłkaKontakt
 
Kategorie
Polecamy:
Obuwie
Kasy fiskalne

 
Promocje
Kurtka zielona ocieplana

Kurtka zielona ocieplana

100,00zł
84,99zł
 
Koszyk
...jest pusty
 
Informacje
Tabela rabatów
Płatność i wysyłka
Polityka prywatności
Regulamin sklepu
Kontakt
 
 
Polityka prywatności
     
Nasza polityka prywatności utworzona została w całkowitej zgodności z Ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.

Na podstawie art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenie danych oraz uchylenie dyrektywy 95/46/WE (dalej jako RODO), informujemy że Administratorem Pani/ Pana danych osobowych jest DOTKOM Sp. z o.o. ul. Powstańców 16,  43-100 Tychy, e-mail:biuro@dotkom.pl, tel. 32 219 85 12.

Przetwarzanie Pani/ Pana danych osobowych odbywać się będzie na podstawie art. 6, pkt b. RODO w celu wykonania umowy, której jest Pani/ Pan stroną.

Pani/ Pana dane osobowe będą przechowywane w celu realizacji zamówień, komunikacji i zabezpieczenia prawnego. Mogą również podlegać archiwizacji. Przetwarzane będą wyłącznie w okresie niezbędnym do realizacji i dostarczania naszych usług.

Posiada Pani/ Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.

Pani/ Pana dane, jeśli będzie to konieczne, mogą być przekazane podmiotom przetwarzającym, którym zlecimy zadanie, np: kurierom celem wykonania usługi. Nie będą jednak przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowych.

Przysługuje Pani/ Pana prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych osobowych, gdy uzna Pani/ Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/ Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest wymogiem zawarcia umowy oraz dalszej realizacji postanowień umownych, a ich niepodanie będzie skutkowała niemożnością jej zawarcia lub kontynuowania.

Pani/ Pana dane osobowe nie będą profilowane.

UWAGA !!! Nigdy nie pytamy i nie prosimy Klientów o podawanie haseł dostępowych !!! Prosimy nie udostępniać swoich haseł, innym osobom!!! Wychodząc ze sklepu prosimy użyć opcji wyloguj
     
Kontynuuj
 
 
 
Polecamy: kasy fiskalne Tychy